Dospělí slaví titul a postup do Divize!

V posledním zápase sezóny se rozhodlo o postupujícím do nejvyšší Pražské soutěže a to na kurtech soupeře z týmu TK Hanspaulka. Obě družstva šla do závěrečného utkání bez prohry a tak bylo jasné, že kdo vyhraje, bude slavit postup. 
Ze začátku se utkání nevyvíjelo pro náš tým nejlépe. Nicméně poté dlouholetá opora týmu Karolína Nováčková zařídila první bod. A za zlomový zápas musíme označit singl Milana Válka, který po bojovném a výborném výkonu přehrál jedničku soupeře Davida Šimůnka 4:6 6:2 6:4. Milan si schoval nejlepší výkon sezóny na ten nejdůležitější moment a výrazně tak naklonil misky vah v náš prospěch. Třetí bod přidal Petr Roušar a tak se šlo do čtyřher za vyrovnaného stavu 3:3. 
Důležitý bod přidaly naše dívky (Karolína Nováčková - Veronika Haluzíková) ve čtyřhre a to ještě před začátkem čtyřher mužů. 
Ty přinesly plno napínavých momentů a obě utkání byla vyrovnaná. Po odvrácení 2 matchballů nakonec duo Břicháček-Roušar přidalo poslední rozhodující bod, aby je v zápětí doplnili i Válek-Uhlíř. 
Zápis z utkání ZDE
Konečná tabulka ZDE

Do sezóny zasáhli prakticky všichni hráči ze soupisky a každý tak má na tom svůj díl. 


Gratulujeme k historickému postupu do Pražské Divize a hodně zdaru příští rok!



e36ce1f4-ea6e-4919-8a57-21b6313142ecJPG
Momentka bezprostředně po postupu.