Turnaj Kolovratský dřevák se blíží

První ročník turnaje Kolovratský dřevák je za dveřmi. Název je odvozený od místa konání a způsobu hry. Hrát se bude s dřevenými raketami a nepovinný dresscode je návrat do dob gentlemanů. Každý rok se turnaj uskuteční ve stejnou dobu, tedy první sobotu v září, která letos vychází na 2.9.
Turnaj je otevřený pro každého kdo má chuť si zahrát. Letošní ročník nerozlišuje mezi závodními či amatérskými hráči. Muži i ženy hrají ve skupinách dohromady. Rakety budou k dispozici, případně si hráči donesou svoje vlastní. Letošní ročník má i mezinárodní účast hráčů z Německa a Francie. 
Posledním míčkem turnaj nekončí, pouze volně naváže na volnou zábavu.


Soupeřit se bude ve dvou kategoriích a to o nejlepšího hráče či hráčku a nejlepší outfit. Nejlepší outfit bude určený pomocí hlasování a hlasovat můžou jak hráči, tak fanoušci přítomní v areálu. Pro vítěze obou kategoriích je připravený pohár, který si odnesou domů. Zároveň jména vítězů budou následně zvěčněna na zdi klubovny, kam se postupně budou dopisovat vítězové dalších ročníků.
 

Pravidla prvního ročníku:
1) Systém je skupinový, tak aby každý měl zaručený minimálně 3 zápasy. Konečný způsob určení vítěze bude rozhodnut dle počtu účastníků. Nejpravděpodobněji vítězové skupin budou následně hrát o celkové vítězství. 
2) Každý zápas se hraje na 1 celý set, tiebreak za stavu 6:6. 
3) Startovné 300kč - zahrnuje oběd a večeři

Pro přihlášení na turnaj prosím kontaktujte Petra Roušara na čísle 721 680 957. Počet účastníků není omezen. 

Seznam hráčů:
1) Petr Roušar
2) Karolína Nováčková
3) Jakub Volf
4) Martin Haluzík
5) Milan Válek
6) Petr Lutovský
7) Veronika Haluzíková
8) Vít Uhlíř
9) Nicolas Didelot - FR
10) Philipp Schulz - DE
11) Rudolf Ullrich
12) Martin Jech
13)